SPAX

 

Bestelmeubelbeslag.nl levert al jaren SPAX schroeven vanwege de hoge kwaliteit van dit type bevestigingselement. SPAX international is actief binnen een ondernemersgroep die schroeven levert aan verschillende sectoren. Bestelmeubelbeslag.nl is daarom blij om samen te werken met SPAX. Hierdoor bieden wij de klant ook uitstekende schroeven en dragen bij aan het realiseren van verschillende projecten. De schroeven van deze fabrikant bieden veiligheid, kwaliteit en continuïteit op het hoogste niveau.

 

Innovatieve en globale ervaring

SPAX staat wereldwijd bekend om hun ervaring, innovatie en kwaliteit in het produceren van schroeven op hoogwaardig niveau. De schroeven die SPAX ontwikkelt, zijn roestvrij en van absolute A-kwaliteit. Mede hierom is Bestelmeubelbeslag.nl een trotse partner van SPAX. Het is het meest toonaangevende internationale merk schroeven met een goede reputatie op het gebied van duurzaamheid en kwaliteit. De schroeven worden vaak door professionals gebruikt, maar kunnen voor allerlei verschillende projecten gebruikt worden.

De hoge kwaliteit van SPAX schroeven

Bij het werken met schroeven moeten deze schroeven uiteraard van uitstekende kwaliteit zijn. Kwaliteit - en daarbij ook veiligheid - staan voorop bij de SPAX schroeven. SPAX heeft verschillende certificeringen op hun naam staan. Alle schroeven van SPAX zijn van roestvrijstaal en de kwaliteit wordt gecheckt door onafhankelijke deskundigen. Ook bevatten de schroeven uiteraard Europese goedkeuring.

SPAX assortiment aan schroeven

Het assortiment van SPAX die wij bieden bestaat uit verschillende categorieën SPAX constructieschroeven. Zo verkopen we bijvoorbeeld de SPAX platkop verzinkt, cilinderkop verzinkt en de torx-schroeven. Deze schroeven zijn handig voor allerlei verschillende projecten: binnenwerk, buitenwerk, houtbouw en raamconstructie. Kortom, de ideale schroeven om jouw bouwwerk of klus te realiseren!