Intersteel

 

Intersteel en Bestelmeubelbeslag.nl werken samen om jouw interieur aan te passen naar jouw wensen en behoeften. Intersteel is een fabrikant van design deurbeslag. Het deurbeslag van Intersteel zorgt voor sfeerondersteuning binnen jouw huis. Daarbij is Intersteel fabrikant van raamaansluitingen en meubelbeslag. Intersteel en Bestelmeubelbeslag.nl zorgen samen voor de elegant design en finishing touch van jouw huis. Alle designs worden aangebracht met moderne technologie en laten zo onbewust een geweldige sfeer achter.

 

Intersteel als fabrikant Bestelmeubelbeslag.nl voor deurbeslag

Intersteel weet op een mooie manier hoe moderne technologie kan worden gekoppeld aan een elegant design voor jouw deurbeslag. Zo passen de Intersteel brievenbus, het Intersteel slot en de Intersteel deurspion perfect bij je deur door alle verschillende interieurstijlen waar Intersteel en Bestelmeubelbeslag.nl over beschikken. De accessoires die horen bij het deurbeslag, zoals scharnieren, zitten ook in het assortiment van Bestelmeubelbeslag.nl.

Intersteel deurgreep als topproduct

Intersteel en Bestelmeubelbeslag.nl werken samen om de perfecte deurgreep voor jouw deur aan te bieden. Deurgrepen zijn vaak onzichtbaar, maar samen zorgen we ervoor dat jouw deurgreep toch aandacht verdient. Bestelmeubelbeslag.nl biedt een breed aanbod van deurgrepen van Intersteel aan die passen bij verschillende interieurstijlen. Heb jij liever een klassieke deurgreep? Of ga je toch voor de moderne deurgreep? In samenwerking met Intersteel zorgen we voor werk op maat.

Hoge kwaliteit en duurzaamheid van het assortiment

Door de hoge kwaliteit van het deurbeslag heeft heftig weer geen invloed op de uitstraling van je deurbeslag. Dit komt door de vele intensieve duurzaamheidstests die op al het beslag wordt uitgevoerd, kan de hoogste kwaliteit gegarandeerd worden en voldoet het aan alle verwachtingen van de klant.