Over ons

Ons bedrijf

Bestelmeubelbeslag.nl is trotste partner van J. Kisch & Zonen b.v. en richt zich al 128 jaar op de verkoop van uniek meubelbeslag. 

Al sinds 1895 staat voor ons de klant centraal. In de 128 jaar dat wij bestaan, zijn de beste service, flexibele leveringen en het persoonlijk contact met zowel de klant als onze partners ontzettend belangrijk. Dit is onderdeel van het DNA. Het is voor ons een feest om werk uit handen te nemen van de klant. Geen vraag is te gek en wij zoeken met veel plezier uit welke verbindende elementen het meubel laten werken als nooit te voren! Wij focussen ons op de grootsheid van de details, zodat de klant zich volledig kan concentreren op het prachtige meubel!

Het gehele Bestelmeubelbeslag.nl team volgt het Kisch traject, dit houdt in dat iedereen na binnenkomst begint in het magazijn. Hierdoor hebben de specialisten vrijwel elk product weleens in handen gehad. De toepassing en technische mogelijkheden van de producten zijn hierdoor voor onze specialisten helemaal duidelijk.
Door de opleiding in het Kisch magazijn kunnen de specialisten onze klanten werk uit handen nemen door de beste adviezen te geven. Van een technisch vraagstuk tot hulp bij het design van een meubel, onze specialisten helpen je graag!

De wereld een beetje beter maken

Wij proberen op onze eigen bescheiden wijze de wereld een beetje beter te maken, vooral voor de generaties na ons, geheel in lijn met onze filosofie.

Één van de belangrijkste waardes van het ‘Kisch DNA’ is namelijk dat wij elke dag beter willen worden en altijd in ontwikkeling zijn. 

Om er voor te zorgen dat wij deze filosofie aan de generaties na ons kunnen doorgeven, willen wij een voorloper zijn in milieubewust bezig zijn met een duurzame toekomst. Juist wij, een 128-jarig bestaand bedrijf, dat actief is in een industriële en soms nog vrij conservatieve markt.

De verhuizing naar ons nieuwe pand hebben wij bijvoorbeeld mede bepaald na overleg met de gemeente Amsterdam. Vanaf april 2022 zijn wij gehuisvest aan de haven van Amsterdam en hierdoor kunnen wij samen met de gemeente en een aantal vervoersbedrijven, onze pakketten binnen afzienbare tijd met elektrische boten en/of elektrische bestelbussen van de vervoerders bezorgen. De gemeente noemt dit ”The last mile”. In ons nieuwe pand hebben wij voorts gekozen om van het gas af te gaan. We verwarmen sindsdien op elektriciteit en vanaf volgend jaar zelfs op onze eigen zonnepanelen. Het pand voldoet zo aan de meest duurzame norm met betrekking tot isolatie. Hierop aansluitend zijn wij op dit moment bezig om het volledige wagenpark om te turnen naar elektrische auto’s. Onze auto’s rijden dus in de toekomst op energie, opgewekt uit onze eigen zonnepanelen. 

Ook de processen die horen bij belangrijke ‘Kisch DNA’ onderdelen als het stabiel verpakken en een goede verzending van de bestellingen blijven wij voortdurend verbeteren. Want als de dozen en de verpakkingsmaterialen nog in goede staat verkeren, gebruiken wij deze vaker dan één keer. De heren in ons magazijn letten hier strak op, want ook op ons magazijn zijn wij bezig met een milieubewuste aanpassing. Ons magazijn is namelijk bijna klaar om volledig ‘papierloos’ te gaan werken. Dit houdt in dat wij geen papieren pakbonnen of montagehandleidingen meer meesturen, maar dat dit allemaal via een QR code opgehaald kan worden.