0 Vergelijken
  • Vanaf €100-, gratis verzending
  • Trotse partner van J. Kisch & Zonen b.v.
  • Voor 15:30 besteld, volgende werkdag in huis
  • Al 128 jaar ervaring in de meubelbranche!

Tv liften

Ben je ook van mening dat de tv niet alleen een beeldbuis is, maar ook het middelpunt van de woonkamer? Vind je ook dat de televisie de beste technologie ooit is? Als je ‘’Ja!’’ hebt geantwoord op beide vragen dan is een tv lift wat voor jou! De tv lift is praktisch en geeft de finishing touch aan je interieur. Van een tv lift met afstandsbediening tot een elektrische tv lift, bij Bestelmeubelbeslag ben je aan het juiste adres!

Het gebruik van een elektrische tv lift heeft verschillende voordelen. Het creëert ruimte in de woon- of slaapkamer en zorgt voor extra flexibiliteit in de inrichting. Een televisie lift zou verwerkt kunnen worden in het voetbord van je bed, waardoor je vanuit bed makkelijk tv kan kijken. Als je klaar bent, kan je de elektrische tv lift gebruiken om de televisie weer te laten verdwijnen. Doordat de tv lift in veel meubels verwerkt kan worden, is deze vrijwel overal te plaatsen.

Tv liften uit voorraad

Tv lift met afstandsbediening

Mocht veiligheid ook belangrijk voor je zijn, dan kan een tv lift de oplossing zijn. Vooral in gezinnen met kinderen of dieren kan je je zorgen maken of je tv wordt omgestoten of van de muur af wordt getrokken. Een klein ongeval veroorzaakt niet alleen de vernieling van een dure televisie, maar kan ook een bedreiging vormen voor de gezondheid van jonge kinderen. Moderne tv’s wegen veel minder dan de oude beeldbuizen die we twintig jaar geleden gebruikten, waardoor deze makkelijk weggewerkt kan worden. Mocht je vervolgens tv willen kijken, dan gebruik je een tv lift met afstandsbediening om de tv tevoorschijn te toveren!