0 Vergelijken
  • Vanaf €100-, gratis verzending
  • Trotse partner van J. Kisch & Zonen b.v.
  • Voor 15:30 besteld, volgende werkdag in huis
  • Al 128 jaar ervaring in de meubelbranche!
Kisch&Zonen-www.bynoesha.com-1-min.jpg

Ons bedrijf

Bestelmeubelbeslag.nl is trotste partner van J. Kisch & Zonen b.v. en richt zich al 128 jaar op de verkoop van uniek meubelbeslag. 

Al sinds 1895 staat voor ons de klant centraal. In de 128 jaar dat wij bestaan, zijn de beste service, flexibele leveringen en het persoonlijk contact met zowel de klant als onze partners ontzettend belangrijk. Dit is onderdeel van het DNA. Het is voor ons een feest om werk uit handen te nemen van de klant. Geen vraag is te gek en wij zoeken met veel plezier uit welke verbindende elementen het meubel laten werken als nooit te voren! Wij focussen ons op de grootsheid van de details, zodat de klant zich volledig kan concentreren op het prachtige meubel!

Het gehele Bestelmeubelbeslag.nl team volgt het Kisch traject, dit houdt in dat iedereen na binnenkomst begint in het magazijn. Hierdoor hebben de specialisten vrijwel elk product weleens in handen gehad. De toepassing en technische mogelijkheden van de producten zijn hierdoor voor onze specialisten helemaal duidelijk.
Door de opleiding in het Kisch magazijn kunnen de specialisten onze klanten werk uit handen nemen door de beste adviezen te geven. Van een technisch vraagstuk tot hulp bij het design van een meubel, onze specialisten helpen je graag!