0 Vergelijken
  • Vanaf €100-, gratis verzending
  • Trotse partner van J. Kisch & Zonen b.v.
  • Voor 15:30 besteld, volgende werkdag in huis
  • Al 128 jaar ervaring in de meubelbranche!
Accessoire Kwalitatief beter Goedkoper Toevoeging Familie Groen Huismerk Navulling Grootverpakking

SOSS 218A NP / 28x117 mm / deurdikte ca. 40 mm vernikkeld

€ 123,66
incl. btw
Snel leverbaar!

Het mooiste scharnier ter wereld wordt maar zelden opgemerkt. En dat is precies de kracht van dit verborgen scharnier! Een stompe kastdeur, tussendeur, kajuitdeur of slaapkamerdeur sluit naadloos op het kozijn aan en de scharnieren blijven onzichtbaar zolang jouw deur gesloten is.

Het grote voordeel van deze uitvoering is het feit dat hij tweedimensionaal verstelbaar is. Zowel bij de montage als na een aantal jaren hang je jouw deur eenvoudig recht door de hoogte of diepte te verstellen.

Deze vernikkelde variant is voorzien van hoogwaardige kwaliteit stalen lamellen en geschikt voor toepassingen binnenshuis of in droge mgevingen. Zowel in de woning- en interieurbouw, scheepsbouw als de timmer- en meubelindustrie is dit scharnier een geliefde oplossing voor het afhangen van deuren.

Het scharnier is omkeerbaar, wat inhoudt dat hij zowel links als rechts te monteren is en na montage is de deur tot 180 graden te openen. Voor langdurig gebruik raden wij je aan de draaiende delen van het scharnier regelmatig te behandelen met een smeermiddel.

Specificaties

  • Productcode 4001.921.8314
  • Materiaal Vernikkeld