0 Vergelijken
  • Vanaf €100-, gratis verzending
  • Trotse partner van J. Kisch & Zonen b.v.
  • Voor 15:30 besteld, volgende werkdag in huis
  • Al 128 jaar ervaring in de meubelbranche!

Doorvalbeveiliging

2 resultaten

Doorvalbeveiligingen kopen bij Bestelmeubelbeslag.nl

Doorvalbeveiliging is een stang of een buis, bijvoorbeeld in een kozijn, dat zich op een verdieping van een gebouw bevindt om het naar buiten vallen te vermijden. Dit kan het vallen van een persoon, dier of object zijn wat zich op de vensterbank bevindt. Doorvalbeveiliging is enorm belangrijk voor huizen met grote openslaande ramen op een hogere etage. Oude appartementen in de steden van Nederland beschikken niet altijd over deze veiligheid en dit kan voor gevaarlijke situaties zorgen.

 

Doorvalbeveiliging plaatsen

De doorvalbeveiligingen van Bestelmeubelbeslag.nl bestaan uit twee onderdelen; de steun en de stang (koker). De steun dien je in tweevoud met een set goede schroeven waterpas in het raamkozijn te bevestigen. Als dit is bevestigd zorg dan dat de verstelbare koker in kleiner formaat dan de steunen tussen de twee steunen wordt bevestigd. Verstel de koker tot hij goed vast zit in de steunen.

 

Beveilig je raam bij Bestelmeubelbeslag.nl

Heb je gevonden wat je zocht? Plaats dan direct jouw bestelling via de webshop van Bestelmeubelbeslag.nl. Liever eerst nog even overleg met een van onze specialisten, geen probleem, daar zijn we voor! Neem contact met ons op en we helpen je graag verder. En wil je dat wij direct jouw bestelling plaatsen? Geen probleem ook hier helpen we je mee verder.