0 Vergelijken
  • Vanaf €100-, gratis verzending
  • Trotse partner van J. Kisch & Zonen b.v.
  • Voor 15:30 besteld, volgende werkdag in huis
  • Al 126 jaar ervaring in de meubelbranche!
Tot

Veiligheidsbeslag sets

73 resultaten

Veiligheidsbeslag buitendeur

Heb jij last van inbraken of wil je juist inbraken voorkomen? Dan kan Bestelmeubelbeslag.nl helpen met het creëren van een veilige omgeving. Bestelmeubelbeslag.nl biedt namelijk deur veiligheidsbeslag aan die helpen om inbrekers tegen te houden. Bestelmeubelbeslag.nl levert veiligheidsbeslag van hoge kwaliteit. Het assortiment van Bestelmeubelbeslag.nl is breed en afgemeten op al jouw wensen. Bestelmeubelbeslag.nl biedt veiligheidsbeslag buitendeur naar wens aan:

  • Veiligheidsbeslag voor de voordeur
  • Veiligheidsbeslag voor de achterdeur
  • Veiligheidsbeslag voor de schuifpui

 

Veiligheidsbeslag voor een veilig thuis

Veiligheidsbeslag is een beveiligingsproduct voor de buitendeur. Het biedt bescherming voor jouw cilinderslot. De bescherming van het cilinderslot door veiligheidsbeslag wordt ook wel veiligheidsbeslag met kerntrekbeveiliging genoemd. Dit omdat inbrekers vaak de kerntrekmethode kiezen voor een inbraak. Hierbij gebruiken inbrekers een boorschroef die ze in het sleutelgat draaien. Vervolgens wordt met een speciale kerntrekker de kern van de cilinder uit de deur getrokken. Hierdoor kunnen inbrekers erg gemakkelijk woningen betreden. Om jouw woning hiertegen te beveiligen, kun je dus kiezen voor een veiligheidsbeslag of kerntrekbeveiliging.

 

Collectie van veiligheidsbeslag

Om te voorkomen dat je slachtoffer wordt van inbraak, heeft Bestelmeubelbeslag.nl een breed assortiment samengesteld om pogingen tot inbraak af te slaan. Kies uit veiligheidsbeslag, sloten en veiligheidsrozetten om inbraak te voorkomen. Kies zelf de kleur van het beslag voor een mooie afwerking op jouw deur. Door het brede assortiment van Bestelmeubelbeslag.nl heb je genoeg opties om het beste veiligheidsbeslag uit te kiezen voor een veiligere omgeving.