0 Vergelijken
  • Vanaf €100-, gratis verzending
  • Trotse partner van J. Kisch & Zonen b.v.
  • Voor 15:30 besteld, volgende werkdag in huis
  • Al 126 jaar ervaring in de meubelbranche!
Tot

Keukenstelpoten

12 resultaten

Keukenstelpoten kopen bij Bestelmeubelbeslag.nl

Poten voor onder de keukenkast zijn erg belangrijk als je gehecht bent aan je vloerbedekking. Daarbij is het, bij het plaatsen van een keuken erg belangrijk dat de kasten waterpas gesteld zijn. Hiervoor worden vaak kunststof keukenstelpoten gebruikt. Onder elke kast worden 4 stelpoten geplaatst.

 

Poten voor de keukenkast

Keukenstelpoten worden gemonteerd met montageblokken. Deze worden met schroeven aan de onderzijde van de kast gemonteerd. De stelpoot kan vervolgens in het blok gedrukt worden. Met een simpele draaibeweging is de stelpoot en daarmee het meubelstuk vervolgens in hoogte te verstellen.

 

Keukenstelpoten online bestellen

Weet je precies welke keukenstelpoten je nodig hebt, bestel deze dan direct via onze gemakkelijke webshop. Heb je hulp nodig bij het vinden van de juiste poot? Dan ben je bij Bestelmeubelbeslag.nl ook aan het juiste adres. Onze website helpt je te vinden wat je zoekt. Mocht je toch nog een vraag hebben, stel deze dan gerust aan een van onze specialisten. Zij vertellen je alles over de keukenstelpoot die jij nodig hebt!