0 Vergelijken
  • Vanaf €100-, gratis verzending
  • Trotse partner van J. Kisch & Zonen b.v.
  • Voor 15:30 besteld, volgende werkdag in huis
  • Al 128 jaar ervaring in de meubelbranche!

Mallen

10 resultaten

Boormallen kopen bij Bestelmeubelbeslag.nl

Boormallen zijn veelgebruikte hulpstukken voor het boren van gaten of pocketholes en worden vaak aangeschaft als hulpmiddel bij precieze houtverbindingen. Afhankelijk van het materiaal, het doel en je wensen kun je kiezen voor een boormal met een verstelbare boorstop of een variant uitgerust met klemmen. Bij Bestelmeubelbeslag.nl vind je een selectie boormallen voor verschillende doeleinde.

 

Boormal voor scharnieren en ladegeleiders

Het uitmeten en boren op hele specifieke plekken kan soms een enorm hoofdpijndossier zijn. Gelukkig zijn hier tal van handige manieren voor om dit goed en precies uit te kunnen voeren. Je wilt immers geen scheve lade of krakende, slecht werkende scharnier. Voor het precies boren van gaatjes voor bijvoorbeeld het plaatsen van scharnieren of ladegeleiders zijn boormallen ideaal. Met een boormal voor scharnieren weet je zeker dat het scharnier wat je gaat plaatsen goed op zijn plek terecht gaat komen

 

Blum Ecodrill boormal kopen en meer

Het assortiment mallen van Bestelmeubelbeslag.nl is groot. Een van de bekendste boormallen in de branche is toch wel de Blum Ecodrill. Naast de Ecodrill beschikt ons assortiment ook over mallen van mooie merken als Italiana Ferramenta en Aventos. Weet je precies welke mallen je nodig hebt, bestel deze direct via onze gemakkelijke webshop. Heb je hulp nodig bij het vinden van de juiste boormal? Dan ben je bij Bestelmeubelbeslag.nl ook aan het juiste adres. Onze website helpt je te vinden wat je zoekt. Mocht je toch nog een vraag hebben, stel deze dan gerust aan een van onze specialisten. Zij vertellen je alles over de mal die jij nodig hebt!